Garancia

Mindig hatalmas öröm számunkra, amikor egy vásárló minket választ, és úgy gondoljuk, ezt a bizalmat értékelnünk kell – ezért kétféle garanciát hoztunk létre, amely minden ékszerünkre érvényes.

100% Pénzvisszafizetés garancia

Ha bármilyen okból elégedetlen vagy a tőlünk rendelt termékkel, és úgy gondolod, 100% Mosolygaranciánk nem jelent megoldást számodra, inkább rendelésed árát szeretnéd visszakapni, akkor igénybe veheted 100% pénzvisszafizetési garanciánkat.

Ebben az esetben csak annyit kell tenned, hogy a megrendelt terméket eredeti számlával együtt visszaküldöd a rendeléstől számított 30 napon belül, és mi azonnal, kérdés nélkül visszaadjuk a teljes árat.

100% Mosolygarancia

Előfordulhat, hogy termékünk minőségével elégedett vagy, de valami miatt mégis csalódsz, amikor kibontod a tőlünk érkezett csomagot – talán úgy érzed, mégsem passzol igazán az egyéniségedhez, vagy rádöbbentél, igazából egy másik édességet választottál volna.

Minden ékszerünket azért készítjük, hogy örömet szerezzünk valakinek, ezért ha problémád akadna a webshopunkból rendeld ékszerrel, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi megígérjük, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kicseréljük bármi másra, aminek értéke eléri a korábbi rendelésed összegét! 

Ne feledd: ha bármikor elakadsz, vagy kérdésed merül fel, bátran keress minket, hogy segíthessünk!