Támogatás

A kedvezményezett neve

Marshmallow Nonprofit Kft

A projekt címe

Marshmallow

A szerződött támogatás összege

16 973 314 Ft

A támogatás mértéke (%-ban)

97,65%

A projekt tartalmának bemutatása

lásd lenti szövegből

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés)

2021. április 1.

Projekt azonosító száma

GINOP-5.1.7-17-2019-00369

A projekt 2020.01.01-2021.04.01-ig került megvalósításra. Az 1 fő szakmai megvalósító mellett 3 fő célcsoporttag került foglalkoztatásra. A három fő célcsoporttag továbbfoglalkoztatása megtörtént, a tervezett szakmai tudás mellett a social media felületek kezelésével, posztok írásával és a termékek fotózásával is megismerkedtek.
Beszerzésre került 1 db MacBook, elkészült a webshop, és egy komplex folyamat és termelésirányítási rendszert vezető szoftver.
 Az első piackutatás eredményeként kiderült, hogy a potenciális vásárlók a divatékszerek mellett bőrből készült kiegészítőket vásárolnának szívesen, ezért fejlesztésre került egy a Marshmallow világába illeszkedő táska és pénztárca kollekció. A kollekció elkészítéséhez beszerzésre került egy bőrvarrógép, szegecs és patentfelütő gép, valamint egy online pénztárgép, melyet a design vásárokon is tudunk használni. A projekt keretében elkészültek a kommunikációs anyagok, csomagoló anyagok megtervezése, szövegezése, vizuális világa, kialakításra kerültek a vizuális és kommunikációs irányelvek, meghatározásra került a márka ID, létrejöttek a social media felületek, sor került a márka bemutatkozására, elkezdődött az új termékcsoporthoz tartozó kommunikációs stratégia kialakítása,  valamint elkészült a 2021-es online marketing és közösségi média marketing terv.
A projekt kezdetén elkészült a kötelező nyilvánosság keretében a tájékoztató tábla.
A marketing és online kommunikációs stratégia megtervezésésnek és megvalóstásásnak know-how-ja átadásra került.